Bedrijven

foodmapping_logo02

Workshops voor organisaties die een actief gezondheidsbeleid nastreven!

Wilt u meer uit uw onderneming halen, besteed dan aandacht aan de gezondheid van uw werknemers. Door uw werknemers te stimuleren om vitaal en gezond te zijn valt er veel winst te behalen op het gebied van productiviteit en creativiteit. Niet alleen voor uw organisatie, maar wellicht ook in het privéleven van uw werknemers. Het geeft op verschillende terreinen een win, win situatie!

Kennisoverdracht en inzicht geven is een krachtig instrument om de eigen gezondheid te bevorderen en te handhaven.

Wacht niet op de perfecte gelegenheid om te beginnen.
Beginnen maakt de gelegenheid perfect.

Het doel van de workshop is inzicht te geven in hoe voeding en leefstijl in relatie staan tot de eigen mentale en fysieke gezondheid. Wij gaan er vanuit dat ieder mens uniek is en dat er voor ieder mens andere regels van toepassing zijn.

De afgelopen 50 jaar hebben traditionele voedingspatronen het afgelegd tegen het moderne voedingspatroon van bewerkt voedsel. Het probleem van het westerse voedingspatroon en de epidemie van chronische ziekten is op het moderne leef en voedingspatroon terug te voeren.

Hippocrates: ‘Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn voeding‘.

Tijdens de workshop laten wij zien dat alles met elkaar in verband staat, dat ieder mens uniek is en geven wij inzicht hoe voeding en leefstijl vitaliteit en gezondheid bevorderen.

Wat zijn de voordelen van een gezond bedrijf:

  • Een goede werksfeer
  • Meer efficiëntie en hogere productie
  • Minder ziekteverzuim

Wat zijn de voordelen van een gezonde werknemer:

  • Vrolijker, alerter en actiever
  • Fitter en vitaler
  • Productiever
  • Minder vaak en lang ziek

Het ontwikkelen van een workshop op maat behoeft een zorgvuldige aanpak. Voor een vrijblijvend gesprek en een locatiebezoek komen wij graag bij u langs.

De duur en de kosten van een workshopprogramma is afhankelijk van de vraag.