Wat is specifiek voor jou de beste voeding om in balans te komen en blijven? Wil je meer energie en helderheid van geest? Heb jij je wel eens afgevraagd waarom je na het eten een opgeblazen gevoel hebt? Waarom je onrustig bent in je hoofd? Of waarom je een moeizame stoelgang hebt of juist een snelle?
Kom naar de workshops en ontdek welk voedsel het best bij je past. Of organiseer een incompany workshop.
Foodmapping legt in haar workshops uit wat de invloed is van voeding op de persoonlijke constitutie door middel van diverse voorbeelden en zelfreflectie. Wij laten zien dat alles met elkaar in verband staat en hoe voeding en leefstijl vitaliteit en gezondheid bevorderen.
AGENDA 2017
Zondag 5 november, tijd 12.00 – 17.00 uur
Ayurvedisch koken
Ontdek de gezonde smaakvolle Ayurvedische keuken. Tijdens deze kookworkshop leer je koken op basis van de zes smaken: zoet – zuur – zout – scherp – bitter – wrang. Wanneer je volgens deze principes kookt is het in iedere kookstijl toe te passen.
Tijdens deze workshop komen aan de orde:
- inleiding basis principes Ayurveda
- de dosha principes (Ieder mens beschikt over een unieke samenstelling van deze doshas oftewel “een constitutie”)
- toepassing en werking van de kruiden en specerijen
- de zes smaken
- gezamenlijk koken van een Ayurvedische maaltijd
Locatie : Het Derde Erf, Birkstraat 125, 3768 HE Soest
Kosten : € 65,00 inclusief eten en syllabus
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar henrica@foodmapping.nl met vermelding van:
– de workshop – datum – je naam – adres – telefoonnummer
M henrica@foodmapping.nl
T 06-308 656 55
Download hier de flyer